ЗАПОЧНА УПИСОТ НА ПРВАЧИЊА ВО ООУ “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” – ДЕЛЧЕВО

Денеска на 01.06.2020 година во ООУ "Св. Климент Охридски" - Делчево започна уписот на првачиња за учебната 2020/2021 година. Процедурата на запишување се спроведува согласно Протоколот на Владата на Република Северна Македонија, односно мерките за претпазливост од зараза од COVID-19.